Ting Oliver har prydet med sin kunst

Oliver elsker jo å tegne, og hans kunstneriske evner strekker seg lengre enn arkets begrensninger. Dette er noe av det Oliver har prydet med sin kunst:

Bilen sin:

Vesken til mamma:

Og TV-bordet:

 

Memo til meg selv: Ikke gå på toalettet mens Oliver tegner. 

 

 

6 kommentarer
  1. Hehe, jeg hadde blitt så sint.. :p Men det er kanskje noe annet når du får verdens søteste og mest uskyldige blikk etter at han vært så flink å tegna! Helt selv! 😀

  2. har du ikke sans for kunst :geipe:
   Er det sprite tusj?
   det gikk bort her ved hjelp av parfyme fra plast rant bare av.. like lett og tørke bort flekkene som vann fra plast da det blandet seg med parfymen med en gang.
   var en ganske dyr parfyme prøvde med billig parfyme også men det fungerte ikke. verd et forsøk med parfyme for om det fungerer trenger du ikke mye på bilen og tre er vanskligere men du trenger kanskje ikke så mye på bordet heller!

  3. Hva! Har du ikke sans for kunst! :geipe:
   Er det sprite tursj?
   prøv parfyme, det gikk bort her sprayet på en dusj med parfyme og så rant det bare av.. Det var en dyr parfyme da, prøvde med billig parfyme men det fungerte ikke:( Bare faboritt parfymen..
   verd et forsøk for om det fungerer trenger du kanskje bare et par dusjer på bilen og forhåpentlivis ikke så veldig mye på bordet heller:) veska kan jo kanskje også reddes fra kunsten om du har nok av den rette parfymen..
   (er usikker på om det her ble postet første gang, trøbbel med pc, kanskje du får to like kommentarer, da kan du velge den du liker best:))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg