I år har vi ikke bakt så mye. Jeg vil heller vente til Oliver skjønner litt mer. Men en ting som både mamma og Oliver er glade i er risboller, så det måtte vi jo lage (selv om Oliver brydde seg mest om å smake).
Denne gangen laget vi en ny vri og puttet SEIGMENN i risbollene. Oppskriften er fra posen med puffet ris om jeg ikke husker feil.
Oppskrift på Risboller
125 gr delfiafett
100 gr lys kokesjokolade
200 gr melis
2 ss kakao
1,5 l puffet ris
2 egg
1/2 pose seigmenn
Smelt delfiafett sammen med sjokoladen. (Pass på at delfiafettet ikke blir for varmt, for da blir sjokoladen ødelagt.) Pisk egg og melis til eggedosis og bland i sjokoladeblanding og resten av ingrediensene til en jevn røre. Ha i ris litt og litt og rør til alt er dekket med sjokolade. Bland inn seigmennene og fordel ønsket mengde risbolleblanding i muffinsformer. Prøv å få med en seigmann i hver risbolle.
Å NAM, seigmenn! 😀