Forskjell på kommunal og privat barnehage?

Denne uken har Oliver hatt sin første mini-uke i ny barnehage. Han har vært eldst i barnehagen siden han begynte som ettåring så jeg tror det blir veldig sunt for han å komme i en storeavdeling med barn på hans alder og oppover.

Han stortrives i hvert fall og hadde ingen problemer med at mamma dro på jobb, så får vi se om trenden fortsetter. Han har gått over fra privatbarnehage med barn fra 0-3 år, til kommunal med barn i alle aldre, men jeg har ikke sett noen stor forskjell enda utover alderen på barna og størrelsen på lokalene.

Har du opplevd noen forskjell på privat og kommunal barnehage?

 

#barnehage #barnehagestart 

7 kommentarer
  1. Mira begynner i privat, men heldigviser det 2 stk som er yngre enn henne, så hun bir verken yngst eller eldst!

  2. aili: Det tror jeg nok er bra… Oliver gikk jo i en liten privatbarnehage der alle sluttet så fort de fikk plass et annet sted, så alle de som var eldre enn han eller på hans alder sluttet jo.

  3. Uff stakkar, hehe. Godt han har kommet seg i en skikkelig bhg.
   Jeg ville jo ha Mira i liten privatbhg, siden hun er så liten ved oppstart.. kun 6 barn og når 2 er yngre, så er det jo perfekt 🙂 Får fnatt av å tenke på en baby på 9 mnd i en bhg med ovwe 100 barn…. Har jobber der selv. NOT GOOD!
   Når man er eldre derimot, er det en fordel med masse barn og masse lek:D

  4. Lille skal begynne i privat neste uke og store har gått i kommunal hele tiden…. Ringte den private istad og det eneste personen i andre enden sa i løpet av hele samtalen var “ja.” og “hæ?” og “det gjør du som du sjøl vil, det er jo du som betaler” og “greit, da sees vi på tirsdag.” (Ikke engang et hei eller ha det. Så kjenner usikkerheten bare strømme nå ass;))

  5. Ingvild: Hehe, høres jo lovende ut 😛 Får håpe det er bedre på tirsdag. I barnehagen til Oliver er det liksom fire forskjellige avdelinger og masse voksne, og INGEN av de voksne sier navnet sitt når de tar telefonen, så jeg aaaner jo ikke hvem jeg har snakket med. “Ja, jeg ringte i stad. Var det deg jeg snakket med? Nei? Karin kanskje? Nei? Trude?”

  6. Vi har våre unger i ein privat barnehage. Det som hovedsakleg er positivt med det er at vi slepper å ha med ungane på jobb når det er streik i kommunen. Hadde vi hatt de i kommunal bhg hadde vi måtte ha de med på jobb i nesten to månader tilsaman – og det er for lenge!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg