Treningsøvelser du kan gjøre hjemme med barn

Etter jeg fikk Oliver har treningsmedlemskapet mitt på Evo periodevis vært et støttemedlemskap, avbrutt av noen løpeturer på mølla i ny og ne. Likevel liker jeg å være i fysisk aktivitet, og har samlet noen av de enkle grepene jeg gjør i hverdagen for å “trene”:

– Gå av bussen en stopp eller to for tidlig

Dette er så klart avhengig av hvorvidt du tar buss og hvor langt det er mellom holdeplassene, men hovedessensen er at jeg går i oppoverbakke litt lengre enn jeg ellers ville gjort.

– Tren styrke når du ser på TV, med egen vekt/barnets vekt som motstand

Det er en rekke øvelser man kan gjøre hjemme samtidig som man ser på TV. Har du teppe eller en matte kan du ta sit-ups, eller noen av disse øvelsene:

* Knebøy med eller uten ekstra belastning

Det kan være vanskelig å få til teknikken riktig med et barn som spreller på ryggen, men da får du trent litt core som PT-venninnen min, Ida, sa. Hehe.

* Tricep mot bord

Har du et bord eller en benk, eller kanskje en sofakant kan du trene triceps foran TV-apparatet.

* Push-ups mot benk

Synes du det er litt tungt å ta vanlige push-ups (som meg), kan du ta det opp mot et bord/kjøkkenbenken eller noe annet, slik at de blir litt lettere.

* Tåhev i dusjen

Tren leggene lett med å gjøre tåhev når du pusser tennene, står i dusjen, er på vei opp trappen, eller står og venter på bussen.

Har du noen gode forslag til øvelser man kan gjøre hjemme?

 

 

#trening #mammablogg #mamma #hjemmetrening

4 kommentarer
  1. Hallo! Vi vil gjerne komme i kontakt med deg som styrer denne siden. Kan du sende oss en e-post med prisene for annonse artikkel på denne bloggen? Min epost er ingrid krøllalfa casinotopplisten.com Takk på forhånd!

  2. Gode tips 🙂 Noen kan man jo gjøre uten barn også 😉
   PS: Jeg har forresten en konkurranse på bloggen min der du kan vinne bordkort formet som melkekartonger med personlige detaljer (og plass til noe godt inni!), de passer til dåp og barnebursdager. Håper du vil være med 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg