Fire Play Station spill (PS3) du kan spille sammen med dama/kona

Er madammen motvillig til å spille TV-spill med deg? Blir hun, som meg, forvirret av 3D verdener der man surrer rundt og går seg vill? Og har du en tendens til å gjøre det verre ved å kjefte henne huden full om hun går feil vei? Her er redningen for kresne koner som ikke vil spille ting som har med skyting, biler eller slossing å gjøre. Alle spillene er i 2D, slik at dere minimerer sjansen for å gå dere vill. 

1. Rayman Origins/ Rayman Legends

Stor underholdningsverdi og lett å forstå selv for de som ikke har spilt så mye Play Station før. Fare for småkrangling på hurtigbanene, men om kona lærer raskt kan det like gjerne være småbjeffing begge veier, noe som ikke er like demotiverende som at kun hun sliter. 

 

2. The Smurfs 2

Hakket lettere enn Rayman igjen, uten for mange hopp- og koordineringsting. Kan bli litt vel lett om dama har spilt noe før, men man kan ta både trophies og utfordringer på spillet som gjør det litt mer spennende. 

 

3. Little Big Planet 

En god blanding av Story Mode, noen lette tenkeoppgaver, sanking og morsomme hurtigbaner. Du kan også pynte din egen lille Sackboy, slik at dere får deres egne karakterer å spille med (også er de så søøøøte). 

 

4. Tales from Space: About a Blob

Dette er et mini-spill som du finner i Play Station Store. Et tenkespill der du spiller en liten klump (blob) som absorberer alt i sin vei, til du blir større og kan utføre større oppgaver. Veldig mye underholdning i et rimelig spill. 

 

 

Så får dere ha lykke til med spillkvelden deres. Mange anbefaler gjerne Tekken-serien til kjærestepar og ektepar for å “slå fra seg litt” på hverandre i spillet, men hvis kona di er som meg, og bruker denne dødelige slagkombinasjonen: OOOOXOXXXXXOΔΔΔΔΔΔOOOXXΔΔΔXXΔΔΔ (også kjent som “jeg aner ikke hva jeg driver med og trykker bare villt på alle knappene”), står du i fare for å få en flathånd IRL etter kampen der du gruset henne og har knust alle hennes håp og drømmer om å spille TV-spill noen sinne igjen. 

 

Disclaimer: Jeg tar ikke ansvar for samlivsbrudd eller liknende grunnet dårlig lagånd. Lykke til! 

 

 

#tvspill #playstation #PS3 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg