Babybox fra Apotek1: Innhold

I helgen var vi og hentet den andre babypakken som er tilgjengelig uten å binde seg til noe abonnement. Rimi finnes jo ikke lengre, og Liberoklubben har sluttet med egen pakke. Så da er det vel bare REMA1000 og Apotek1 sin igjen som jeg har funnet. Jeg likte REMA1000 sin, så håpet denne fra Apotek1 skulle være bra også. Slik ser den ut utenpå:

SAMSUNG CSC

Praktisk utformet med håndtak. Førsteinntrykket var at den var tyngre enn størrelsen skulle tilsi. Og det lover jo godt? 

Slik så innholdet ut: 

SAMSUNG CSC

Pakken inneholdt: 

– Smokk

– Magasinet “Foreldre & Barn”

– Prøvepakke med Libero-bleier 

– Tåteflaske fra Avent (med tut som visstnok skal minne om et bryst slik at babyer som blir ammet lettere skal ta den. Spennende!) 

– Prøvepakke på ammeinnlegg fra Avent

– Prøvetube med salve 

– Babyskje 

– Tåteflaske fra MAM

– Smokk fra MAM (inni flasken) 

– Våtservietter og tørre engangskluter 

Pakken kan bestilles her: www.babybox.no 

På én måte virker den bedre enn REMA1000 sin, fordi det er flere ting i den, men på den annen side fikk man fulle pakninger i REMA sin, og kun små prøvepakker i Apotek1 sin. Jeg er likevel overbevist av de 2 tåteflaskene – koster ikke dette litt? Og hvis man først skal kjøpe tåteflaske virker det jo naturlig å kjøpe noen som passer den/de man har – så det er jo en vinn-vinn for tåteflaske-leverandørene. 

Kjenner du til noen andre babypakker som ikke krever abonnement? Hva synes du om innholdet? 
 

 

Les mer på blogg.no om: 
#gravid #mamma #baby

4 kommentarer
  1. Babypakker er genialt 🙂 Det som er litt trist nå er at det er så mye færre pakker enn det var før! Med første fikk vi jo fra Rimi, Libero og vitusapotek i tillegg til apotek1 og rema 1000. Men ser ut som innholdet er det samme fremdeles, og vi var veldig fornøyde sist 🙂

  2. Helen E: Kan man melde seg inn og bare melde seg rett ut igjen, da? Hehe. Litt sleipt, men de har jo uansett fått disse produktene gratis fra sine leverandører som reklame til forbruker, så hadde nok ikke hatt så veldig dårlig samvittighet.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg