Vippeextensions BOTEA Majorstuen erfaringer

I påsken klarte jeg å feilbooke dag, slik at jeg ikke kunne ta vippeextensions der jeg vanligvis tar det. Jeg prøvde derfor nabosalongen Botea i Kirkeveien. Siden jeg ikke fant noen erfaringer på vipper her tenkte jeg at jeg kunne dele mine. Det finnes jo mange skrekkhistorier om vippe-extensions, så når man finner et sted som er rimelig og bra synes jeg man kan spre det glade budskap. 


Før og etter påfyll


Før og etter påfyll
 

Pris: Kr 600 for påfyll av vipper (og de har sporadisk tilbud på nytt sett) 

Førsteinntrykk: Aurora er kjempehyggelig og profesjonell. Hun tar seg tid til å høre hva du ønsker, og sa ja til å fylle på vippene mine selv om det var en annen salong som hadde lagt de jeg allerede hadde. Ofte er vippesteder forsiktige med dette, fordi man ikke kan garantere for den andre salongens kvalitet. Hun kammet imidlertid gjennom og sjekket vippene mine, og så at vippene jeg allerede hadde var av god kvalitet. Det virker som hun kan sakene sine, og forteller hva hun gjør og hvorfor. 

Resultat: Det var først uvant med punktvipper og 2D vipper, ettersom jeg vanligvis har 5 vipper pr egen øyenvipp, men jeg kjente at det var veldig deilig at det ikke så “tomt” ut hvis jeg mistet noen vipper. Resultatet ble veldig pent, og hun satt veldig detaljert vippene på én og én egen øyenvipp. Jeg fikk ingen allergiske reaksjoner på limet, ingen egne vipper som ble limt sammen (dette kan skape irritasjon når den ene av vippene faller av) og vippene holdt seg på i normal tid. 

 

Konklusjon: Veldig fornøyd – kan anbefales 🙂 

 

#skjønnhet #vippeextensions #vipper #sminke #Oslo 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg