Er du som meg og savner Betty Crocker sin vaniljefrosting på boks som tidligere ble solgt på Meny? Så enkel og så god, samt så fin å spre på en pen måte på kakene.
Savn…
Betty Crocker har lagt ut en oppskrift som skal likne, så jeg har “norskifisert” den, og testet. Slik ble det:
Ingredienser
– 125 gram romtemperert smør
– 375 gram melis
– 1,5 ts vaniljesukker
– 4-5 ss melk
Fremgangsmåte
Pisk smøret hvitt og tilsett melisen og vaniljesukkeret mens du visper. Tilsett én og én spiseskje melk, til frostingen blir den konsistensen du ønsker.
Hvis du har vaniljeekstrakt kan du bytte ut halvannen spiseskje melk og vaniljesukkeret med dette.
Jeg synes denne blir fin og fluffy, uten for mye smørsmak eller -konsistens. Man kan eventuelt ha i litt “hvitfarge” om man ønsker at kremen skal bli mer kritthvit (kan kjøpes på Cacas.no her), men kremen blir gjerne hvitere jo mer man pisker.
Les også:
– Sjokoladekrem uten egg
#oppskrift #frosting #kaker #mat
ååhnam, dette såg utrolig godt ut <3