Tips til halloween: Innpakket godteri

SAMSUNG CSC

Mens resten av Norge går amok med priskrig på smågodt vil jeg bare komme med et tips om du skal gi bort godteri på halloween: Nemlig innpakket godteri. Masse små barnehender ned i en bolle med smågodt blir fort ikke så veldig hygienisk, og mange barn får faktisk ikke lov til å spise godteri de har fått på halloween som ikke er pakket inn.

Kan du tenke deg så trist å samle sammen masse godteri, for så å komme hjem og ikke få spise det? 

Så derfor gir vi i år kun innpakket godteri. Hvis man føler det blir for dyrt å gi bort disse mellomstore mini-bars’ene med sjokolade som koster 5-8 kr stk, kan man kjøpe en pose Twist, fruktkarameller fra eksempelvis Maoam, eller disse store posene med drops pakket individuelt. Søstrene Grene har også små kjærligheter på pinne til 1-2 kroner stk. På Nille hadde de disse eskene man kunne fylle for kr 49: 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det finnes også flere butikker som har enkelte innpakkede ting i smågodt-hyllene også – så om du først skal på priskrig-jakt anbefaler jeg å lete etter slikt godteri. Jeg tror det er Candy King som har Maoam Bloxx i løsvekt blant annet, som man også kan dele opp i mindre pakker. 

HAPPY HALLOWEEN 🙂 

 

#halloween #tips #mamma #barn #foreldre #halloween2017preps 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg