Tester “potetgull” for babyer: Mini Mi skumpinner

Da Oliver var liten var det helt nytt med snacks til babyer i butikken. Det var vel noen gulrotpinner fra et av de økologiske merkene tror jeg, og siden da har det tydeligvis kommet en rekke andre. Nå som guttene har blitt et halvt år og spiser grøt bestemte vi oss for å teste en av disse variantene. Den vi endte på ble disse ostepop-liknende greiene: 

SAMSUNG CSC
Nærmere bestemt: Mini mi, skumpinner av mais og hirse

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Smak 

Jeg tok en selv også, og skal vi være helt ærlig på smak smaker det ca som papp, bare med en bismak av mais-snacks. Snacksen er ikke saltet, sukret eller krydret, slik at babyer trygt kan spise de. Dessverre gjør jo ikke dette akkurat noe for smaken. Uten at guttene brydde seg nevneverdig. 

Trygt? 

Før vi startet var jeg veldig spent på om de klarte å spise snacksen uten å få det i halsen. Det gikk overraskende bra, og de fikk til slutt i seg store deler av skumpinnen. 

Moro! 

Også så gøy det var å faktisk kunne spise noe man hadde fått tak i og puttet i munnen! Små barn putter jo alt i munnen, men det er ikke ofte det faktisk kan fortæres når man er så liten som seks måneder. Så det virket som de synes det var stas. 

SAMSUNG CSC

 

#baby #snacks #tvillinger #foreldre 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg