Sitte selv i stol

Det er litt deilig at guttene nå er store nok til å sitte i babystol. De blir litt utålmodige når de må sitte i vognen inne på café, eller at de voksne må holde dem når vi er på besøk, så nå kan de endelig sitte selv og følge med litt. 


Haha, se på strømpebuksen til Birk ♥
 

Med Oliver fikk han sitte ganske tidlig i babystol, men tvillingene hadde blitt syv måneder før de fikk sitte selv. Jeg har også hørt at man skal vente til barna klarer å sette seg opp selv før de skal sitte i babystol, men det virket litt strengt igjen synes jeg, ettersom de kun sitter i korte perioder og klarer å holde seg oppe i stolen. 

 

#tvillinger #utvikling #mamma #baby #foreldre

    1. Herlige. En ny verden når de får sitte i høystol 😀 Jeg fikk beskjed av helsesøster at den regelen blir misforstått, det er på gulvet de ikke skal settes opp før de kan sitte selv, fordi at da har de ikke lært å få seg ut av stillingen selv, og de kan bli “rumpe-akere” som ikke er bra for skjelettet 🙂 Som du sier, så sitter de jo ikke så lenge der så jeg ser ikke problemet. Men er jo alltid mammapoliti som mener noe annet 😛

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg