Vlog: Lekekassen.no salgs-HAUL (vår første norske haul)

En vanlig greie på Youtube er såkalte “hauls”, der man pakker opp ting man har kjøpt på nettet eller i butikk. På Lekekassen.no har de en outlet-avdeling med masse gode tilbud, så vi tenkte vi kunne gjøre en “haul” i tilfelle noen andre ville få litt inspirasjon til hva man kan kjøpe på salg. Jeg har gjort én slik tidligere, på engelsk, men siden dette er en norsk nettside tenkte vi å ta det på norsk, og jeg har med meg Oliver for å forklare litt rundt tingene: 

Link til de ulike produktene: 

Bamse (lam): https://lekekassen.no/tinka-lam-staaende-18-cm-8-4620 
Bamse (hund): https://lekekassen.no/tinka-hund-staaende-18-cm-8-4622 
Vognleke: https://lekekassen.no/taf-toys-garden-spiral-12105 
Spiderman sett m/3 figurer: https://lekekassen.no/spider-man-web-city-figursett-c2408 (fra den siste filmen, så de er ikke utdaterte greier) 
Rocket, actionfigur: https://lekekassen.no/guardians-of-the-galaxy-titan-heroes-30-cm-rocket-raccon-c0310 (aktuell fra Guardians of the Galaxy vol. 2 i 2017) 
My little Pony: https://lekekassen.no/my-little-pony-fim-story-pack-medium-asst-hasbro 
Spiderman, actionfigur: https://lekekassen.no/spider-man-titan-hero-series-spider-man-30-cm-b9760 

 

Jeg bruker gjerne å slå til på slike supertilbud (typ 60% og oppover) og kjøpe litt til fremtidige bursdager. Da kan Oliver være med å plukke ut ting som han tror kompiser kommer til å like, samtidig som vi holder oss under den fastsatte “100 kroner spending limit” på bursdagsgaver. 

 

#haul #vlog #leker #barn #foreldre #mamma #youtube #salg

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg