Om oss Kontakt Mitt kreative hjørne Mammatips Tvillingmagen Vi tester

Ik! Dåp! Hva må jeg ha i orden?

Publisert: 27.05.2010 @ 20:46 Kategori: Dåp Kommentarer: 9
Nå har jeg sendt mail til samfunnshuset og spurt om de har noen søndager ledig i september. Så tenkte jeg å ringe kirken i morgen (feil rekkefølge? Føler meg grønn).

På sammfunnshuset er det ikke så dyrt å leie (maks 3300 kr, men jeg har spurt om det som koster 1500 kr) og der er det kjøkken. Så om jeg ikke får lån av bank/familie, så kan jeg prøve å få til et spleiselag ved at vi har en slags "tapas" der f.eks. noen tar med ris, noen tar med kjøttboller og så videre.

Med en gang datoen er i boks må jeg få sendt ut invitasjoner.

...så står jeg fast. Lokale, kirke, mat og gjester. Hva mer? Pynt? Lager man den selv?


Misforstå meg rett
Jeg har arrangert masse fester, men der var liksom folk fornøyde så lenge jeg fikset et eget utested/vip-område med billig alkohol og et kult tema. Så var det jo litt ekstra effekter som invitasjoner trykket på visittkort og egne stempler i døren. Noe sier meg at en dåp må arrangeres på en annen måte.


Jeg har bestemt meg for en ting, da. På festen etter kirken skal Oliver ha dåpsdress. Vet ikke helt med selve dåpen i kirken. I kirken er det jo vanlig å ha dåpskjole.

Som sagt: lokale, kirke, mat og gjester. Hva mer?Stikkord:

9 kommentarer

Postet av: aadriana

er du flink til å ta bilder? :) konkuranse! vinn goodiebag..

http://aadriana.blogg.no/1274985743_konkuranse__vinn_good.html
Dato: 27.05.2010 Tid: 20:48 URL: http://aadriana.blogg.no

Postet av: Frknille -Mamma til Angelica

Du har det meste i boks da :)

Bordkort er lurt å ha. Jeg kjøpte rosa silkebånd jeg knøyt rundt glassene og skrev navn. Vi severte gryterett. Billig og lett. Fikk forskjellige i familien til å lage kaker =)
Dato: 27.05.2010 Tid: 20:50 URL: http://frknille.blogg.no

Postet av: Mamma Christine, stolt tobarnsmor<3<3

Ja, om du skal ha bordkort er det lurt å tenke på. Greit å ha det i bok i godt tid, da må du også ha en bordplassering. Jeg lagde bordkort selv, enkelt og greit. Men det kostet litt(men vi var 39 stk da), så det er kanskje billigere å kjøpe noen ferdige som bare trenger navn. Husk å ha gavebord i lokalet. Kaker, kanskje du har tanter/onkler og annen familie som kan bake en kake.

Tapas er "lur" mat, det hadde vi også. Og der var det noe for enhver smak!
Dato: 27.05.2010 Tid: 20:59 URL: http://livetmedlillejacob.blogg.no

Postet av: Camilla

Skal du ta i Røa kirke? :)

Vi pyntet bordet med blomster, hvite kubelys med rosa bånd rundt, bordkort som var formet som barnevogner i papp og mange små telys her og der :) Fikk familie og venner til å bake kaker. Bestemor og bestefar i Sørkedalen har to stuer, så vi fikk ha selskapet der.

Kjøpte alle drikkevarene i Sverige for å spare litt penger, hehe :) Som sagt, så hadde vi mat fra Bogstad Catering. Spleiselag er en god idè, har vært i mange selskaper det har vært sånn :) Julie hadde min gamle dåpskjole, er det noen dåpskjoler i familen han kanskje kan bruke i kirken? :) Så må du huske å velge ut faddere :)
Dato: 27.05.2010 Tid: 21:18 URL: http://frkhaga.blogg.no

Postet av: Marthe - livet med ein liten William :)

Gjør det billigst mulig, det skal være kos - ikke så veldig kostbart! Det trenger ikke koste så allverdens, gjør det enklest og billigst mulig :) Spleiselag er en god løsning, evt. lapskaus/suppe med rundstk :)
Dato: 27.05.2010 Tid: 22:01 URL: http://www.martheogwilliam.blogg.no

Postet av: Julie - Når 3 blir 5

Frknille: Bordkort, ja. Det har jeg ikke tenkt på enda. Rundt stetten? Det hørtes ut som en fin løsning.
Dato: 28.05.2010 Tid: 19:55 URL: http://juliecv.blogg.no/

Postet av: Julie - Når 3 blir 5

Mamma Christine & Jacob: Har fått noen til å lage kaker :) bordplassering må jeg lage. Vi blir rundt 30-40 stk selv tror jeg, så spørs om jeg ikke tar en lettvint løsning. *lat*
Dato: 28.05.2010 Tid: 19:58 URL: http://juliecv.blogg.no/

Postet av:

Du burde vel arrangere etter hva økonomien tilsier. Lån for å arrangere en dåp er vel litt drøyt. Man kan gjøre det ganske enkelt, invitere de nærmeste og ha det hjemme hos foreldre om man ikke har så god råd...
Dato: 28.05.2010 Tid: 20:00 URL:

Postet av: Julie - Når 3 blir 5

Camilla: Røa kirke, ja :) fikk du kjøpt sånne bordkort, eller laget du de? Det var smart med sverigetur. Kanskje jeg skal kjøpe litt kjøtt der også om det blir til at vi tar tapas. Vi hadde egentlig en dåpskjole han skulle arve, men ingen finner den :/ faddere, ja. Hadde egentlig tenkt på søsteren og broren min, men fikk vite forrige uke at faddere må være over 15, og broren min er bare 13.
Dato: 28.05.2010 Tid: 20:02 URL: http://juliecv.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits