Om oss Kontakt Mitt kreative hjørne Mammatips Tvillingmagen Vi tester

Tips: Gore Tex sko på salg

Publisert: 19.07.2011 @ 14:07 Kategori: Mammatips Kommentarer: 14

Jeg skrev jo om at Oliver har fått seg Gore Tex sko til barnehagestart. Dette fordi at han skal kunne være ute i fuktig vær uten at han må ha på seg klamme støvler. Så nå har jeg saumfart de nettbutikkene jeg kjenner til som selger barnesko og funnet to gode tilbud til de som også vil gjøre et Gore Tex-kupp.

Det ene paret er samme modell som Oliver har, bare i en annen farge:De er på salg til 407 kr på Heppo her.

Jentemodellen av den Oliver har er ikke på salg, men jeg synes denne modellen til jenter er finere:
Og de koster bare kr 399 på XXL her. 399 kr er kun på internett. I butikken koster disse 499 (og de er opprinnelig satt ned fra 599).

Frakt og retur er gratis på Heppo, og det koster 39 kroner i frakt for disse på XXL om jeg ikke tar heelt feil.

Har dere Gore Tex sko til de minste?

Og har noen tips om gode støvler? Oliver har vokst ut av sine, og jeg vil anta at han trenger noen til barnehagestart. De er jo litt høyere enn Gore Tex skoene. 

14 kommentarer

Postet av: Mamii Camilla

Tåler de vann? :)

De var fine, men enig i at de var finere i jentemodell, men sånn er det jo alltid -_-

Lurer på om jeg må kjøpe noen sånne til bhg start jeg også...
Dato: 19.07.2011 Tid: 18:10 URL: http://cnm10.blogg.no

Postet av: Margrethe

Beklager at jeg spørr, men hvordan tar du deg råd til å kjøpe 2(snart 3?) par sko til Oliver for 400kr pr. stk? du TRENGER jo ikke sko som er verdig så mye når han uansett vokser ut av de om noen mnd.. Har en liten en på 1år selv(er også student) og skal snart kjøpe han sko, men NO WAY om jeg kjøper han så dyre altså.. sko til tohundrelappen holder i massevis for barn som er så små.
Dato: 19.07.2011 Tid: 19:22 URL:

Postet av: Julie - Når 3 blir 5

Mamii Camilla: Ja :) jeg fikk tipset av en venninne.
Dato: 19.07.2011 Tid: 19:47 URL: http://juliecv.blogg.no/

Postet av: Julie - Når 3 blir 5

Margrethe: Hehehe, jeg har bare kjøpt ett par. Som var på salg. Disse tipsene er jo bare om flere vil spare noen hundrelapper og ikke kjøpe Gore Tex på fullpris (for 6-700 kroner har jeg IKKE tenkt til å bruke på barnesko). Og grunnen til at jeg brukte litt ekstra på sko er at jeg føler disse er litt bedre enn de vanlige billigskoene når han begynner i barnehagen og skal gå og leke masse :) pluss at de tåler vann, noe de for 100-200 ikke gjør.
Dato: 19.07.2011 Tid: 19:56 URL: http://juliecv.blogg.no/

Postet av: Malin

Enig med deg, Julie :) myyyye bedre å kjøpe kvalitetssko på salg enn å kjøpe "billigdrit". Er selv student MEN ordentlige sko skal min lille ha!! Det er ikke snakk om å ikke ha råd til det! Føttene formes fra barndommen av. Og jeg vil ihvertfall sørge for å kunne gi de den beste start! Problemer med føtter/ rygg kan komme av dårlig fottøy fra barnealder(!!!!!!) da bør man hvis man har så trangt med penger, kanskje tenke seg om man heller skal spare på noe annet (som feks å kjøpe billigere klær for det har ikke samme virkning som et par gode sko) jeg kjenner at jeg blir veldig engasjert Og en smule provosert av slike utsagn som Margrethe kommer med! Husk at det er lov å handle når det er 70% - konsekvensen er kun at man får mer penger til overs ;)
Dato: 19.07.2011 Tid: 21:40 URL:

Postet av: mammawesterheim

Herregud!.. Makan til komentarer du får :S.. Folk henger seg så vanvittig opp i hva du kjøper til den gutten din.

Tusen takk for supert tips sier bare jeg :D
Dato: 19.07.2011 Tid: 22:03 URL: http://mammawesterheim.blogg.no

Postet av: Marianne

Her fikk jeg noe å tenke på selv.... Min snart 2 åring skal begynne i bhg om 2 uker og han har bare støvler til å være ute i + noen flotte skinnsko som er 'litt' (;-)) vanntett, men de vil jeg ikke han skal ødelegge i bhg og tror ikke de er robust nok heller for den del... MEN ja, burde han ikke ha noe gore tex sko og? Hm...skal sitte å se litt ... De turkise du viste først var jo utrolig stilige da...jeg er helt gal etter turkise detaljer ;-) Uansett bra tips, kjøper og kvalitetsko til min gutt men alltid på tilbud :-P
Dato: 19.07.2011 Tid: 23:25 URL: http://www.babytepper.blogspot.com

Postet av: Cecilie

Skikkelig fottøy til de små er viktig. Takk for tips, du er en knupp som vanlig. Skrik ut hvis du kommer over støvler også:) Var på Barnas Hus og kjøpte bilstol+jaktet på bhg utstyr idag. Men der hadde de ihvertfall særdeles dårlig utvalg idag av dresser og sko, sukk.

Og jeg kniper meg hardt i armen, for ikke å la meg provosere av ene kommentaren her. HARDT;-)
Dato: 19.07.2011 Tid: 23:27 URL: http://babyblog.blogg.no

Postet av: Marianne

Jeg endte faktisk opp med å kjøpe de grå/lime skoene fra XXL... Likte at de var litt høyere enn de fra heppo, selv om de var desidert stiligst da med turkis på :-P Men ja, takk for bra tips!
Dato: 20.07.2011 Tid: 11:02 URL: http://www.babytepper.blogspot.com

Postet av: Julie - Når 3 blir 5

Malin: Tja, hadde jeg kjøpt TRE par hadde det vært litt grunn til "bekymring", men som du sier et litt dyrere par er ikke så ille. Synes jeg i hvert fall :)
Dato: 20.07.2011 Tid: 12:06 URL: http://juliecv.blogg.no/

Postet av: Julie - Når 3 blir 5

mammawesterheim: Ja, det var derfor jeg skrev det "unnskylde"-innlegget, fordi så mange tenker sånn. Men jeg synes egentlig det er greit at noen skriver det også, fordi det er sikkert flere som tenker det, men ikke tør å si noe.
Dato: 20.07.2011 Tid: 12:17 URL: http://juliecv.blogg.no/

Postet av: Julie - Når 3 blir 5

Marianne: Jeg fikk tipset selv av en venninne og det virker jo logisk, så når jeg fant de på salg var det jo greit :)
Dato: 20.07.2011 Tid: 12:19 URL: http://juliecv.blogg.no/

Postet av: Julie - Når 3 blir 5

Cecilie: Ja, jeg er ganske stolt av kuppet mitt :D han hadde noen billige fra skopunkten før, men lurer på om jeg må påspandere en hundrelapp ekstra for de han kommer til å bruke en del i barnehagen.

Hehe ;)
Dato: 20.07.2011 Tid: 12:20 URL: http://juliecv.blogg.no/

Postet av: Julie - Når 3 blir 5

Marianne: Så bra :D jeg planlegger å kjøpe de litt høyere selv når han vokser ut av de han har nå :)
Dato: 20.07.2011 Tid: 12:22 URL: http://juliecv.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits