Om oss Kontakt Mitt kreative hjørne Mammatips Tvillingmagen Vi tester

Dagens barnehageoutfit (minus en støvel)

Publisert: 17.08.2011 @ 10:42 Kategori: Mamma- og barnemote Kommentarer: 3Dagens barnehageoutfit. Eller. Nesten i hvert fall. På vei til barnehagen mistet vi den ene støvelen og tror dere ikke at noen hadde tatt den bare minutter etterpå da jeg gikk tilbake for å lete etter den??

Den lå ikke på fortauet, og ikke i grøften (kunne jo vært noen som bare "en støvel midt på fortauet? La oss heller legge den i grøften"). Vi går forbi en barneskole på vei til barnehagen, så jeg lurer på om det kanskje er noen skoleelever som har tatt den. Noen gutter som bare "hei, la oss se om vi klarer å kaste støvelen opp på t-banesporet!".

Det er så ergerlig også, for de er helt nye. Og det var så klart den støvelen uten telefonnummer og navn i. Jeg tenkte jo som så: Man trenger bare navn og nummer i en av støvlene. De tar jo ikke bare på han en av støvlene i barnehagen og bare "hvem er denne andre matchende støvelen uten navn og nummer sin? Det står ikke noe navn og nummer jo".

 

3 kommentarer

Postet av: Cecilie

Åå, så kjedelig! Eldste datteren min ble frastjelt nye adidas-sko, som jeg så klart ikke hadde rukket å satt navn i (my mistake......), mens hun var på skolen. Heldigvis hadde hun støvler der også, som hun kunne bruke.... Folk er så frekke! Håper du finner støvelen allikevel da. Vi har også akkurat like til vår minste, og er veldig fornøyd med de. :-)
Dato: 17.08.2011 Tid: 10:53 URL: http://cecilieogprinsessene.blogg.no

Postet av: littlesister78

Noe så synd!! Dere har ikke tabbe forsikring? Da tror jeg faktisk det dekker det skjønner du ;o) Men selvfølgelig...spørs jo i det hele tatt om det lønner seg da...
Dato: 17.08.2011 Tid: 11:11 URL: http://littlesister78.blogg.no

Postet av: Julie - Når 3 blir 5

littlesister78: Vi har reiseforsikring som de sier skal gjelde fra man forlater huset. Men vet ikke helt hvordan man "beviser" det. De vil jo ha et slags bevis på at den er mistet.
Dato: 17.08.2011 Tid: 14:19 URL: http://juliecv.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits