hits
Om oss Kontakt Mitt kreative hjørne Mammatips Tvillingmagen Vi tester

Klesbutikker på nett til barn (mitt barn i hvert fall)

Publisert: 02.03.2012 @ 12:30 Kategori: Mamma- og barnemote Kommentarer: 14

Jeg fikk et spørsmål av søteste Sofie hvor jeg kjøpte klær til Oliver på nett, så jeg tenkte jeg kunne skrive om de nettsidene jeg kjøper mesteparten av Olivers klær fra.

- Nelly.com

Nelly har for en tid siden fusjonert med Linus og Lottas nettbutikk og laget sitt eget merke "NLY Kids" med rimelige basisplagg for barn. De har også en god miks av andre merker og noen litt dyrere "krydderplagg" som man kan mikse med andre rimeligere plagg. Jeg liker også at man kan handle sko til både store og små i samme slengen (det er jo ingen hemmelighet at både jeg og Oliver er over gjennomsnittet glad i sko).

Her er et antrekk til små jenter fra Nelly:

 


Body, bukse, cardigan, sko, sokker

 

- H&M

Hennes og Mauritz er fortsatt min "go to"-butikk når det gjelder basisplagg. Til barn opptil størrelse 86 har de også til tider mange fine plagg. (Don't get me started angående plaggene på 86+, jeg skal ta et eget innlegg om de. Jeg er ikke fornøyd).

Her er i hvert fall et tøft antrekk til gutter opptil størrelse 86:


Piqueskjorte, bukse, genser, sko, ullsokker

 

- Sparkjop.no

Sparkjøp har den beste prisen på ullstrømpebuksene fra Safa og rimelige ammeinnlegg. Den andre ullen på Sparkjøp har også snillere pris enn enkelte kjedebutikker som Cubus og liknende og de har ofte salg på ull fra merket Janus.


Ull fra Sparkjop.no

 

Andre nettbutikker jeg gjerne handler fra er:

- Name It

Mye på grunn av at ullsokkene fra Name It er de beste.

- Ellos.no

Ikke min "top of mind" nettbutikk, men et sted man kan finne skatter. Jeg fant i fjor sommer noen nydelige økologiske strikkedresser til sommerbruk der som jeg har tatt vare på til "nestemann" den gang det blir aktuelt.

 

Som dere kanskje skjønner er jeg ikke den som bruker sinnsyke summer på enkeltplagg. Jeg elsker imidlertid å dra på "skattejakt" når de litt dyrere merkene har salg slik at jeg får mer spesielle plagg til H&M-pris, hehe. Jeg tror også at hvordan man setter sammen plaggene har mye å si. Greit nok at H&M og kjedebutikkene har mye prangende klær til barn, men man trenger ikke å betale i dyre dommer for at barna ikke skal se ut som noen vandrende reklameplakater for Disney.

 

Hvor handler du barneklær på nett?

 14 kommentarer

Postet av: caroline ~

Så søte ting!
Dato: 02.03.2012 Tid: 12:37 URL: http://voiceofcarro.blogg.no

Postet av: ¤Malene - Mamma til Milio Andreas¤

Der er det mye fint ja:)
Dato: 02.03.2012 Tid: 13:36 URL: http://mmf89.blogg.no

Postet av: Ingere

Mye søtt der, ville bare nevne lindex også. Synes de har mye fint til barn, tom str 92 ,
Dato: 02.03.2012 Tid: 14:30 URL:

Postet av: Julie - Når 3 blir 5

Ingere: Ja, jeg handler mye i butikkene til Lindex, men har enda ikke kjøpt fra nettbutikken deres.
Dato: 02.03.2012 Tid: 17:29 URL: http://juliecv.blogg.no/

Postet av: Sofie

Supert innlegg, tusen takk! :D Jeg og mamma var på SparKjøp i stad, har heldigvis butikken rett i nærheten, og da handla vi enda mer fra Janus ull/silke :D Har hørt mye bra om dem!
Dato: 02.03.2012 Tid: 22:11 URL: http://sofiego.blogg.no

Postet av: Julie - Når 3 blir 5

Sofie: Takk :) Ja, og de i ull/silke er jo såå deilige og myke :)
Dato: 03.03.2012 Tid: 11:16 URL: http://juliecv.blogg.no/

Postet av: myruin

Nå venter jeg på 'klageinnlegget' om barneklærne fra hm i 86+.. Synes de er som alle andre kjedebutikker jeg, kjedelige klær+ fult av trykk på klærne..
Dato: 03.03.2012 Tid: 19:42 URL: http://myruin.blogg.no

Postet av: Julie - Når 3 blir 5

myruin: Ja, det må jeg få somlet meg til å skrive. Takk for at du minte meg på det. Skjønner ikke at de ikke får til mer varierte klær.
Dato: 04.03.2012 Tid: 16:50 URL: http://juliecv.blogg.no/

Postet av: Charlotte mammaen til Leon =o)

åååå så godt å høre at flere folk er missfornøyde me HM sine 86+ klær, Blir lei meg når jeg går og ser. Var jo så mye fint til de minste guttta men nå bare harry olabukser og div fargede stramme bukser. Alt av gensere har print på seg og er tynne og uten nor form. Ikke noe kord eller strikk. Bare glorete kjedelige og sikker ubehagelige å ha på seg. Snufs. Jeg elsker høstklærne i fjor str 62.86. Luter på hva jeg skal kle gutten min opp mec i høst. glorete skalljakke og tettsittende grønne bukser?
Dato: 05.03.2012 Tid: 00:44 URL:

Postet av: Julie - Når 3 blir 5

Charlotte mammaen til Leon =o): *like like like* det er jo helt latterlig at de ikke har alternativer. det er bare tull at det ikke finnes marked for det - da hadde ikke guttelus solgt så bra som de gjør. Jeg skal skrive et åpent brev her på bloggen til de og også sende det til de forskjellige kjedene.
Dato: 05.03.2012 Tid: 14:26 URL: http://juliecv.blogg.no/

Postet av: Charlotte mammaen til Leon =o)

Supert! Men du. Om du finner fine nostalgiske gutte klær i str 86 og oppover må du blogge om det så vi får se. Du har fått meg til å kjøpe så mye fint til Leon haha. Sendt samboeren min rett ut for å kjøpe når du har postet bilder.Fortsett med det a? =o)
Dato: 06.03.2012 Tid: 21:44 URL:

Postet av: Julie - Når 3 blir 5

Charlotte mammaen til Leon =o): Det skal jeg gjøre. Jeg liker å gå på skattejakt i kjedebutikkene og KappAhl har noe gull blant de printede gråsteinene ;P
Dato: 07.03.2012 Tid: 21:48 URL: http://juliecv.blogg.no/

Postet av: Hanne Elisabeth

Jeg synes de har mye fint på pompdelux.com :)
Dato: 09.03.2012 Tid: 18:08 URL:

Postet av: Lilly Savoy

Hælledussen så mye fint:) Digger pique skjorta - så snakker vi barn med stil:D
Dato: 04.10.2012 Tid: 15:50 URL: http://www.wagnersavoy.no

Skriv en ny kommentar