Om oss Kontakt Mitt kreative hjørne Mammatips Tvillingmagen Vi tester

Rene merker uten print på nettet

Publisert: 01.06.2013 @ 09:51 Kategori: Mamma- og barnemote Kommentarer: 5

Flere har kanskje lest mitt ironiske innlegg "Åpent brev til innkjøpere av barneklær i kjedebutikkene". For de som ikke har fulgt bloggen så lenge kan jeg røpe at klær med print, syntetiske stoffer og mer enn to sterke farger i et antrekk ikke er helt "i vår gate". Jeg har lenge vært frustrert over at kjedebutikkene ikke har noe alternativ til oss som ikke liker Lynet McQueen på annet enn film. Man må ofte til mindre butikker, spesialbutikker som Guttelus.no og liknende. 

For snart et halvt år siden begynte jeg imidlertid å jobbe på miinto.no, og finner stadig nye merker som jeg bare elsker. Miinto.no er jo en samling av mange ulike uavhengige butikker rundt om i Norge, så istedenfor å handle i x antall små nettbutikker som har skjønt det, kan man handle på miinto.no med én handlekurv og én utsjekk. Guttelus er også på miinto.no. 

Noen av merkene jeg liker spesielt godt på miinto akkurat nå er: 

AlbaBaby

Et 70-tallsinspirert merke med kule klær til både gutt og jente. 

Mini Rodini 

Et kult merke der jenter slipper å gå i rosa, og gutter slipper å gå i blått. 

Bisgaard 

Autentiske barnesko fra Sverige. 

Dis Une Couleur

Et 70-tallsinspirert merke med sporty farger. 

Ugly Childrens Clothing 

Jeg har enda ikke gått lei av det norkse klesmerke med de autentiske og retro klærne med en humoristisk undertone. 

FUB 

Mye pent ulltøy og klær med spennende detaljer. 

 

Når sant skal sies så liker jeg ikke å bruke store summer på klær til Oliver hvis det ikke er noe virkelig unikt. Man kommer langt med chinos og piquet, selv om det kan bli litt ensformige antrekk, og jeg BER om at H&M skal lage litt cardigans til gutter. En cardigan til jente på H&M koster under en tredjedel av de som de av og til har til gutter, og jeg er veldig nære å kle på Oliver litt i overkant feminine cardigans. Jeg liker best å kombinere ett enkelt unikt plagg som kanskje er litt dyrere, med billigplagg fra kjedene. Det at barn foretrekker grelle plagg med print biter jeg ikke på - for Oliver synes det er mye mer stas å likne på pappa, enn det er å ha Lynet McQueen på brystet. 

Har du tips til noen fine klesmerker til barn? 

 

5 kommentarer

Postet av: myruin

Det er da virkelig mye ensfarget barneklær å få om dagen? Iallfall synes jeg det..
Dato: 01.06.2013 Tid: 17:09 URL: http://myruin.blogg.no

Postet av: Julie - Når 3 blir 5

myruin: Hvor da?:) tar gjerne imot tips.
Dato: 01.06.2013 Tid: 19:38 URL: http://juliecv.blogg.no/

Postet av: myruin

på HM?! Var der i dag, og handlet helt enkle shorts i sånn joggebukse stoff, og singleter og tskjorter, ensfarget. OG de har også endel som det er enkle trykk på, ikke av disse disney-tingene..
Dato: 01.06.2013 Tid: 19:56 URL: http://myruin.blogg.no

Postet av: Julie - Når 3 blir 5

myruin: Var innom der og kjøpte en cardigan til Oliver om dagen, men fant ikke så mye annet. Jeg ser de har en fin t-skjorte med v-hals og noen enkle jeansshorts på nettsiden sin, men fant de ikke i butikken :/
Dato: 01.06.2013 Tid: 19:58 URL: http://juliecv.blogg.no/

Postet av: Mari

Enig i at en del av disney plaggene er glorete og stygge, og er altfor opptatt av at sønnen min på 2.5år skal ha antrekk som matcher. Men å likne på pappas klesstil, det syns jeg blir for kjedelig altså. Kommer selvfølgelig an på pappaen, men har ingenting til overs for veslevoksne småbarn. La barn være barn og ikke mini-voksne! Sønnen min er superstolt over sin rødstripete mummitroll-genser og ble kjempeglad da vi fant en stilig mintgrønn t-skjorte med politibil-print på til sommern. Lindex har masse fine, myke velourbukser i alle slags farger til en rimelig penge og kappahl sine kax-gensere er nesten alle sammen like fine syns jeg! Fin kvalitet og pris også! Liker albababy, polarnopyret, småfolk og katvig, men handler bare noen få plagg,- de vokser så fort at jeg syns det er helt fjernt å bruke så mye penger på klær! (eh, med unntak av ull om vintern selvsagt, helt enig i at ull er gull. Og heldigvis dukker det titt og ofte opp tilbud ;) )
Dato: 09.06.2013 Tid: 03:33 URL:

Skriv en ny kommentar

hits