Om oss Kontakt Mitt kreative hjørne Mammatips Fødselshistorien Vi tester

Her finner du gravidklær og mammaklær på nett

Publisert: 17.03.2014 @ 14:07 Kategori: Mamma- og barnemote Kommentarer: 0

Da jeg gikk gravid husker jeg at en av utfordringene var å finne mammaklær som så bra ut. Når man skal gå rundt med stor mage i flere måneder er det veldig deilig å ha klær man føler seg vel i. Man kan føle seg uvant nok i en kropp som ikke er som den var for bare noen måneder siden om man i tillegg må bytte fra baggy bukser til gravid-leggings fordi man ikke finner noe annet. Det blir fort tungt å dra på shopping med stor mage, så jeg shoppet online mye da jeg gikk gravid. 

Her er et knippe nettbutikker som fører klær til gravide og ammende: 

1. ASOS.com 

ASOS har et fyldig utvalg av mammaklær, og lager også egne plagg som følger mye av den samme moten som går igjen på ASOS sine vanlige kolleksjoner. Dette fører til trendy mammaklær, samtidig som de har gode basisplagg. Ulempen er selvfølgelig at med en gang du handler over tollgrensen (kr 200 pr. i dag) tilkommer ekstra utgifter for fortolling av pakken (ca 100 kroner + 25% av kjøpesummen). 

 

2. Miinto.no 

En samling av butikker rundt om i Norge, som fører til et noe større utvalg enn hos små enkeltnettbutikker som fører mammaklær. Per dags dato har blant annet Meg og Magen, Barneting og ulike undertøysbutikker mamma- og gravidklær her. Varierende produktutvalg utifra hvor mye enkeltbutikkene laster opp, men gjerne brands som BooB og Noppies. 

 

3. Mamalicious.com (norsk side) 

En del av Bestseller som har blant annet merkene Vero Moda, Only og Name it. Har gjerne godt utvalg i bukser og jeans, som det danske selskapet generelt tar stolthet i å kunne. Kan fort bli litt mye print og stæsj, men noen av yndlingsbuksene mine gjennom graviditeten var fra Mamalicious. 

 

4. Hm.com/no (H&M) 

Rimelige mammaklær, men kan være litt ymse på passform og stil. Amme-BHene fra H&M passet meg overhodet ikke og jeg følte at de ga alt for lite støtte. Imidlertid godt utvalg, så man finner gjerne noe man liker, samt at prisene er snille. 


 

5. Ellos 

Godt utvalg. Litt utenom min egen stil, men med kjente merker som bl.a. Mamalicious. Kan ha lang leveringstid, og jeg husker at en av irritasjonsmomentene da jeg handlet mammaklær herfra og fra Laredoute var at det kunne være flere ukers leveringstid. 6. La Redoute 

Fine klær fra merker du ikke nødvendigvis finner andre steder, men vær obs på at enkelte varer kan ha lang leveringstid pga. eksternt lager. 


 

 

Har du tips til nettsteder som selger gravidklær og ammeklær? 

 

 

 

#mammablogg #mamma #mammaklær #gravidklær #ammeklær #gravid

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits