Ebay-test: Levering 1

Da har vi fått første levering av Ebay-eksperimentet mitt, og her er innholdet, samt pluss/minus med første forsendelse: 

SAMSUNG CSC

Slik så den ut på produktbildet: 

Forskjellene er: 

– Det kan se ut som det er en påsydd applikasjon på plagget, men plagget har egentlig trykk (hadde forventet trykk, så den er egentlig grei) 

– Ikke helt samme søm rundt bena/i halsen

Så det var ikke de helt store forskjellene fra bildet som det fort er på voksen-klær. Selv om jeg har satt det at den ikke er 100% bomull som et “minus”, er dette kun et minus fordi de har oppgitt 100% bomull som materiale. Den er i realiteten en stretchblanding som jeg (etter over 6-7 år i klesbutikk) vil anta er ca 95% bomull og 5% elastan – så den er superdeilig og myk. ♥

Andre pluss er at sømmene er av god kvalitet (her kan man møte på mye rart når man bestiller fra Kina), samt at de har brukt plastknapper (i østen har de ofte ikke de samme kravene på innhold i metall i klær mot huden, så plast føles tryggest mot sart babyhud). 

Ordre fra østen tar gjerne 3-4 uker – denne tok imidlertid under to uker, som kan indikere at de sendte den like etter jeg bestilte den. Postgangen får ikke selgeren gjort noe med, men jo fortere de sender varen etter bestilling, dess fortere kommer den jo. 

Link til produktet: http://www.ebay.com/itm/222061473794?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=520924386876&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT 

Pris: 34 kroner, inkl. frakt

Konklusjon: Absolutt verdt prisen. Vurderer å kjøpe en til, slik at babyene har en hver 🙂 

 

Har du bestilt babyklær fra Ebay før? Hva var eventuelt erfaringen? 

 

#gravid #mamma #mammablogg #Ebay

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg