De første bleiene

Ettersom vi var så sikre på at babyene skulle komme denne uken, var Oliver litt bekymret over at vi ikke har kjøpt bleier til dem enda. Vi fikk jo noen bleiepakker i babyboxene fra Rema og Apotek1, men sammen med Oliver fant vi ut at det kanskje var greit med en ekstra pakke til vi kom hjem fra sykehuset, så nå er den første pakken kjøpt: 

SAMSUNG CSC

Like vel ser jeg for meg at bleier kommer til å bli en stor utgiftspost med dobbelt opp med babyer i hus, så vi får nesten vurdere om tøybleier kan være et rimeligere og mer miljøvennlig alternativ. Det er bare så utrolig enkelt og greit å kaste de når de er brukt, hehe. 

 

#gravid #mamma #tvillinger 

4 kommentarer
  1. Om du/dere tenker å teste ut tøybleie så kunne det ha vert lurt å sjekke om du bor i en av de kommunene som utbetaler opp til 1000kr tilbake (per barn) når man kjøp tøybleie. Da kan man godt kjøpe inn noen tøybleier å test ut om det er noe for dere.
   her er to sider med mer informasjon om ordningen og hvilke kommuner som har det 🙂
   http://www.toybleia.no/page/toybleiestotte
   http://www.bir.no/birprivat/sider/Tilskuddsordninger.aspx
   Lykke til videre med tvillingene 🙂

  2. Jeg har også vurdert tøybleier pga miljøet, men man blir jo nesten sett på som litt alternativ om man bruker slikt, hehe 😀 Uansett så er det jo mye bæsj oppetter øra og full klesvask, så å kaste en bleie eller ti i samme maskin er sikkert ikke mye mer jobb.

  3. Ville absolutt prøvd tøybleier. Har hatt tøybleiebarn samanhengande i 6 år no og skal ha mitt fjerde barn i sommar. Har hatt perioder med to tøybleiebarn og det har gått veldig bra. Ein slipp også nakkebæsj med tøybleier, så vert mindre vask av klede rett og slett. Og så er dei så fine å sjå på, med mange fine prints. Sjekk ut gruppa tøybleiesnakk på Facebook, mye fin info der 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg