Sunt alternativ til halloween-godteri: Halloween-klementin

Jeg skrev jo om innpakket godteri på bloggen her om dagen, men om du vil tilby barna noe litt sunnere enn godteri på tirsdag, kan du gjøre som jeg har gjort de siste årene: Gi bort halloween-klementiner!

Her er tre alternativer på hvordan servere dem til små som går knask eller knep:

1. Som de er

Halloween-oransje i fargen kan de gis bort i en dekorert skål “au natural”. Det finnes en masse halloween-skåler man kan kjøpe, eller kanskje lage selv. Her finner du et utvalg DIY skåler på Pinterest.   

2. Som mini-gresskar

Dekorer klementinene med giftfri tusj slik som bildet over. De kan ha det vanlige gresskar-smilet, eller hva med en masse ulike ansiktsuttrykk slik at barna kan velge seg den de synes var søtest eller kulest. 

3. Med pålimt dekor

Hva med å lime på noen morsomme øyne, vampyr-tenner eller kanskje lime på små flaggermus i sort papir? Her kan man finne på mye morsomt. Erfaringsmessig synes barna at klementinene er mindre kjipt å få om de ser litt morsomme ut. 

 

Det er klart det blir enkelte skuffede barn, men min erfaring er at de fleste synes de er søte og takker høflig. Hjemme hos oss får Oliver bare lov til å spise noen få biter godteri på selve halloween, og må spare resten til kommende lørdager. Får han imidlertid klementiner teller ikke disse i de “godkjente” bitene, så da kan man jo kose seg litt ekstra. 

#halloween #klementiner #gresskar #halloween2017mood 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg