Om oss Kontakt Mitt kreative hjørne Mammatips Tvillingmagen Vi tester

Jeg blir gal av NAV!

Publisert: 08.04.2010 @ 00:10 Kategori: Gravid-diller og utfordringer som gravid Kommentarer: 8
Jeg har et brev på spisebordet mitt fra NAV der det står at pengene skulle være inne den 31.mars. Hvordan klarer pengene å ikke være inne på kontoen min over en uke etterpå da?Hva om Oliver hadde kommet alt?? Hva om jeg var alenemor?? Skulle jeg og Oliver klare oss i over to uker uten penger vi da?? (Det er over to uker siden sist utbetaling fra NAV, og den gikk til regninger). Jeg planlegger jo med at pengene skal komme inn når NAV sier. Jeg har ikke kjøpt inn noe matarsenal til de ukene NAV plutselig finner ut at Julie ikke skal få støtte! Fyttirakkern jeg blir så sur!!!

Håper de kommer inn i morgen, for nå blir jeg snart et hormontroll og møter opp hos NAV og kjefter opp den nærmeste kundebehandleren jeg finner!

8 kommentarer

Postet av: Hanne Elisabeth - 33 uker

Så kjedelig! Er glad jeg får lønn direkte fra arbeidsgiver, og at arbeidsgiver får igjen fra NAV.
Dato: 08.04.2010 Tid: 00:17 URL: http://klompenogkosebamsen.blogg.no

Postet av: Anne-Cathrine

Pengene er nok seine fordi det har vært mange hellidager og påskeferie. Det skal egentlig gå automatisk med sånne støtteordninger, men når alt er stengt over flere dager så blir det ofte litt forsinkelser i systemet. Men dem kommer nok snart, altså, iløpet av uka ;)
Dato: 08.04.2010 Tid: 00:20 URL: http://anneecathrine.blogg.no

Postet av: Casandra <3

Kjenner til det at Nav er noen slakser altså!!
Dato: 08.04.2010 Tid: 00:22 URL: http://casa90.blogg.no

Postet av: Miranda

du burde kanskje kontakte de å høre hva som er galt? greit at nav er treig, men de burde jo stå på konto nå!
Dato: 08.04.2010 Tid: 01:43 URL: http://mammamiranda.blogg.no

Postet av: Bittelita✿

Da er vi to. Liker det ikke, men vet at de kommer så fort systemet fungerer normalt etter så mange dager med fri. Gi dem 1-3 dager, så tar du med deg alle papirer og sier, jeg vil gjerne ha pengene mine med umiddelbar virkning! Du har jo faktisk krav på DINE penger.
Dato: 08.04.2010 Tid: 04:53 URL: http://pinkfun.blogg.no

Postet av: Mette

Nav er ubrukelig ! ! Eg gikk ut i permisjon midten av desember, og eg fikk ikkje penger før i slutten av februar ! ! Bare flaks att samboeren fikk en god sum for noe han solgte.. Ellers hadde nok vi gått reeett i dass...
Dato: 08.04.2010 Tid: 09:37 URL: http://eviglykkelig.blogspot.com

Postet av: Mari - Venter en liten gutt om 2 uker <3

NAV er noen idioter! Jeg sendte inn engangstønad søknaden for 10 uker siden! Har ikke sett snurten av pengene! Har vært innom 2 ganger å hørt hvordan det ligger an.. de sier at de kommer snart liksom.. SÆRLIG! Nå er jeg flink til å spare da, så klarer meg fint økonomisk. Samboeren har god jobb. Men likevel - dette er snakk om 35.000 kr jeg har krav på!
Dato: 08.04.2010 Tid: 11:29 URL: http://mariwalnes.blogg.no

Postet av: hege

du må kontakte de.ring og kjeft på de,de har bare godt av det,de er så utrolig træge med ting og klarer aldri å få gjort jobben sin skikkelig.hjelper ikke bare vente,det er teit men nav er bare sånn.de suger..:)
Dato: 08.04.2010 Tid: 12:14 URL:

Skriv en ny kommentar

hits