Om oss Kontakt Mitt kreative hjørne Mammatips Tvillingmagen Vi tester

Vareprøvesalg og et plagg som er verdt å vente på

Publisert: 29.05.2013 @ 21:20 Kategori: Mamma- og barnemote Kommentarer: 4

I dag fikk jeg være med skjønne Helena på vareprøvesalg hos Trude og Myagency. De har merker som FUB, MarMar og Gro, og er himmelen for mammaer som meg som er litt kresne i klesveien til de små.

Det ble ikke noe shopping på meg i dag, men forelsket meg helt i denne dressen ovenfor fra FUB som jeg kanskje blir nødt til å leie av Helena hvis jeg får en til i nærmeste fremtid.

Denne buksen fra Gro Company skal i hvert fall kjøpes til Oliver når den kommer i butikken:

Litt spor av Charlott bak bloggen Charlottpettersen.no (tidligere mammaoghermann) på det ene buksebenet der, hehe. Er den ikke fin? Litt pyntet, men fortsatt casual nok til barnehagen.

Dere kan følge Trude på Instagram om dere vil; der kommer det stadig bilder av nydelige barn i nydelige klær @trude_myagency

Helena har flere bilder av dagen på sin Instagram, og som fotograf er det alltid noen lekre bilder å se der @helenakrekling

4 kommentarer

Postet av: ewymarie

Åh så spennende! Godt jeg ikke var i nærheten for da hadde nok pengene fått vinger :) Gleder meg til å flytte hjem til Norge å gå på vareprøvesalg :)
Dato: 29.05.2013 Tid: 21:31 URL: http://ewymarie.blogg.no

Postet av: Livet i Italia

Veldig mye fint altså! Hadde vel ikke klart å holde meg i tøylene.. Off!
Dato: 29.05.2013 Tid: 22:49 URL: http://nettesfamilie.blogg.no

Postet av: Julie - Når 3 blir 5

ewymarie: Ja, det var hardt å la være. Hehe. Var sååå nær å kjøpe den strikkede dressen, og det er bra buksen ikke var til salgs, for da hadde jeg nok ikke klart å dy meg :P
Dato: 30.05.2013 Tid: 10:41 URL: http://juliecv.blogg.no/

Postet av: Julie - Når 3 blir 5

Livet i Italia: Skal love deg at det var vanskelig å la være. Jeg må bare bite tennene sammen til bryllupet er over, så kan jeg kanskje oppheve shoppeforbudet mitt :P hehe.
Dato: 30.05.2013 Tid: 10:42 URL: http://juliecv.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits